Om os

Om Djævlerace Sydsjælland


Michel Nykjær

Racerkøreren Michel Nykjær kan du møde

til Djævlerace dagen.

Hvad kunne være bedre end at have en professionel racerkører til at stå for jeres dag når I skal ud og køre Djævlerace? En racerkører som kan guide jer igennem dagen - og giver jer muligheden for selv at sidde bag rattet?Vi er så heldige at have racerkøreren Michel Nykjær med på holdet, og du kan møde Michel på banen hvor han vil sørge for at I får en dag i motorsportens tegn.


Michel startede som 9 årig med at køre gokart og er i dag professionel racerkører. På hans CV står bl.a. 4 danmarks-mesterskaber og 2 europamesterskaber indenfor standardvogne. Derudover har Michel, som første og eneste dansker, vundet flere afdelinger af verdensmesterskabet WTCC og TCR. I 2013 udråbte det tyske bil blad Autosport, Michel som den 4. bedste touringcar kører i verden.Hvorfor vælge os?


Vi elsker biler og vi elsker motorsport! Og vi vil så gerne give andre folk oplevelsen af at sidde bag rattet i en (racer)bil, og mærke adrenalinen suse inden starten går. Vi har en masse års erfaring indenfor events, og vi vil gøre alt for at skræddersy dagen efter jeres ønsker. Så I kan være i trygge hænder og få en dag ud over det sædvanlige.

Djævlerace giver det hele


Konkurrence, teamspirit, fart, samarbejde, spændning, networking, overblik, kommunikation, koordination, tillid.

Vi har masser af ideer


Vi kan skræddersy jeres arrangement. Hvad med at starte eventen med morgenmad og slutte med grillbuffet? Måske vil i have filmet dagen, og skal der være pokaler og champagnesprøjt til sidst?

Vi kører hele dagen


Vi kører fra kl. 8.00 - 18.00 og deler gerne dagen ind i flere hold. Så der er rig mulighed for at finde et tidspunkt der passer til jeres ønsker.

Vores historieMichel Nykjær har haft med biler at gøre hele sit liv! Som søn af en racerkører, startede han sin karriere som kun 9 årig og herefter tog karrieren fart. Michel har vundet de danske serier DTC og Danish Super Tourisme flere gange, derudover har han rejst verden rundt med både ETCC, WTCC og TCR. Her kom han blandt andet forbi de legendariske racerbaner Monza, Silverstone, og Suzuka.

I 2013 peekede hans karriere da han vandt sin første VM sejr, over et felt som blandt andet tæller de tidligere Formel 1 kørere Gabrielle Tarquinni og Tiago Monterio.

Djævlerace Sydsjælland og Michel Nykjær har tilsammen mange års erfaring med firmaevents. Både i Danmark på blandt andet Jyllandsringen og Padborg Park, men også på Mallorca med highspeed events, gokarts, vandsports aktiviteter.

Nisseringen, hedder racerbanen som vi afholder Djævlerace på. Banen har en optimal længde og udfoldelse til formålet. Banen har i mange år været brugt til både folkerace, rallycross og Crosscart. Og så ligger den i skønne omgivelser ved Næstved.


På banen findes både cafeteria, opholdsrum og badefaciliteter.

Gokart
Nisseringen

Email: mail@djaevleracesyd.dk

Copyright @ All Rights Reserved