Top
Image Alt

Om Djævlerace

Vi elsker biler og vi elsker motorsport! Og vi vil så gerne give andre folk oplevelsen af at sidde bag rattet i en (racer)bil, og mærke adrenalinen suse inden starten går.

Djævlerace giver det hele

Konkurrence, teamspirit, fart, samarbejde, spændning, networking, overblik, kommunikation, koordination, tillid.

Vi har masser af ideer

Vi kan skræddersy jeres arrangement. Hvad med at starte eventen med morgenmad og slutte med grillbuffet? Måske vil i have filmet dagen, og skal der være pokaler og champagnesprøjt til sidst?

Vi kører hele dagen

Vi kører fra kl. 8.00 - 18.00 og deler gerne dagen ind i flere hold. Så der er rig mulighed for at finde et tidspunkt der passer til jeres ønsker.

Historien

Djævlerace Sydsjælland

Hvad kunne være bedre end at have en professionel racerkører til at stå for jeres dag når I skal ud og køre Djævlerace? En racerkører som kan guide jer igennem dagen – og giver jer muligheden for selv at sidde bag rattet?
Vi er så heldige at have racerkøreren Michel Nykjær med på holdet, og du kan møde Michel på banen hvor han vil sørge for at I får en dag i motorsportens tegn.

Om Djævlerace

Racekøren Michel Nykjær

Kom ud og oplev Djævlerace

Djævlerace Sydsjælland

Djævlerace Sydsjælland og Michel Nykjær har tilsammen mange års erfaring med firmaevents. Både i Danmark på blandt andet Jyllandsringen og Padborg Park, men også på Mallorca med highspeed events, gokarts, vandsports aktiviteter. Michel Nykjær har haft med biler at gøre hele sit liv! Som søn af en racerkører, startede han sin karriere som kun 9 årig og herefter tog karrieren fart. Michel har vundet de danske serier DTC og Danish Super Tourisme flere gange, derudover har han rejst verden rundt med både ETCC, WTCC og TCR. Her kom han blandt andet forbi de legendariske racerbaner Monza, Silverstone, og Suzuka.
I 2013 peekede hans karriere da han vandt sin første VM sejr, over et felt som blandt andet tæller de tidligere Formel 1 kørere Gabrielle Tarquinni og Tiago Monterio.

Michel Nykjær

You don't have permission to register